Zui hao de shi guang Dreamfilm,Swesub hd

Zui hao de shi guang    

120 DramaForeignKriminalRomantik

7.0
IMDB: 7.0/10 4,516 votes

France, Taiwan

Report error

Tre Gånger, den senaste filmen från Taiwanesiska master Hou Hsiao-hsien är en lyrisk, sinnlig, men en besvikelse samling av tre älskar berättelser som i 1911, 1966 och 2005. Underbart framförd av Shu Qi (Millennium Mambo) och Chang Chen, filmen är både en retrospektiv av Hou ‘ s tidigare verk, en historisk studie av en kultur, och en övertygande redogörelse om hur de sociala begränsningar som påverkar varje persons förmåga att relatera. Budskapet, men att sociala begränsningar och modern teknik hämmar vår förmåga att få kontakt med varandra är knappast ny, och även om avbildas via Hou ‘ s underbara minimalism, var inte tillräckligt för att tillåta mig att bli känslomässigt involverad med tecken.

Att använda en traditionell tre-lagen struktur, stämningen i filmen skiftar från en tid till en annan, men placeringen av kvinnor är fortfarande stor. Det första segmentet är inställd 1966 och har titeln ”En Tid för Kärlek”. Okaraktäristiskt Hou använder pop-låtar som bakgrund till den episod där ett möte mellan Chen, en på-lämna soldat och Får, en ung kvinna som arbetar på olika pool hallar i olika Taiwanesiska städer. Låtarna, som upprepas hela segmentet i stil med Hongkong regissören Wong Kar-wai, är Skivorna 1959 version av trettiotalet älskar låten ”Smoke Gets in your Eyes” och 1968 träffar av Afrodite ‘ s Child ”Regn och Tårar”. Chen blir attraherad av Maj efter att ha återvänt för att besöka en tidigare pool flicka som han hade skrivit kärleksbrev samtidigt bort i tjänsten.

Båda titta på varandra försiktigt över rökig biljardbord men tvingas lämna och resten av segmentet följer Chen som han försöker spåra Kan i lokal pool hallar i hela Taiwan. Även om den första akten innehåller några poetiska ögonblick av ömsesidig attraktion, det är mest för att retas i sin elusiveness. Maj och Chen pratar sällan och när de gör det, det är mest om snooker. Ändå, Hou skapar en atmosfär av spänning som älskare, kanske som Taiwan sig vid denna tid, måste välja mellan att förbli bekväm i sin status quo eller att ta risker för att skapa fler spännande möjligheter.

Ligger i 1911, akt två, ”En Tid för Frihet”, tar plats i en bihustru som påminner om Hou ‘ s vackra men klaustrofobisk Blommor i Shanghai. Den här 35-minuters segment innehåller ingen dialog, bara intertitles som i filmer och en porlande piano i bakgrunden. Hou ‘ s påstådda anledningen till att använda denna enhet är att han var oförmögen att återskapa den Taiwanesiska talat språk av perioden. Även om detta är förståeligt, jag tvivlar på att särskilt många skulle ha lagt märke till, och frånvaron av dialog för en så lång tid som framstår som en tillgjordhet. I detta avsnitt, de två älskande från det första segmentet är nu ett uppskov som master och bihustru. Master är en politisk aktivist som skriver artiklar för att främja oberoende och ger ekonomisk hjälp till en bihustru elev gör det möjligt för henne att uppnå status av följeslagare.

Tyvärr, han tar inte upp frågan bihustru som berörs mest – sin egen personliga frihet, och han förblir oberörd när hon uttrycker sin längtan igen kanske speglar den politiska idén att Taiwan inte var i stånd att självständigt vid denna tid. Det sista kapitlet för oss till den moderna världen av motorvägar, mobiltelefoner och sms. Heter ”En Tid för Ungdom”, titeln på detta segment är genomsyrad av ironi. Inte längre en undertext, bristen på kommunikation främjas av modern teknik påminner oss om tidigare filmer av regissören som vältaligt uttryckte den apatiska njutningslystnad av moderna Taiwanesiska ungdom, Adjö Söder, Adjö och Millennium Mambo. Till skillnad från Adjö Söder, Adjö, som anställd färgade filter för att markera garishness av moderna Taipei, men staden i den aktuella filmen är nu mörkt och olycksbådande.

Karaktärerna är en fotograf, hans flickvän, en sångare, och sin egen kvinnliga älskare. Sångaren är slits mellan dessa två älskare och jag var frustrerad av att intrång av den kvinnliga älskare som fungerar som en broms på ett meningsfullt möjlighet mellan de två huvudaktörerna, lovade i de inledande två segment. Även om de flesta sannolikt sant att regissörens avsikter, det sista avsnittet känns artificiell och kallt och Tre Gånger, med blixtar av Hou ‘ s briljans, kommer som en filmisk motion, ett tilltalande koncept som är ytterst otillfredsställande. Zui hao de shi guang swefilmer, swesub Zui hao de shi guang , dreamfilmer Zui hao de shi guang , Zui hao de shi guang gratis filmer online, Zui hao de shi guang online hd

Zui hao de shi guang
Zui hao de shi guang

Watch Zui hao de shi guang Online

No links available
No downloads available

Related movies