Zakhm Dreamfilm,Swesub hd

Zakhm    

125 Alla

8.0
IMDB: 8.0/10 2,332 votes

India

Report error

Zakhm är ganska olik någon Bollywood film som jag sett förut, långt från sång och dans rutiner och konventionell moral som är typiska för ITV sen natt slot minst. Den är filmad som en svart och vit Hollywood-drama, och fylld med spänning och ganska piercing politiska och sociala frågor.

Ramen är Mumbai söndersliten av religiöst hat och våld. Muslimer och Hinduer att döda varandra en massa. Denna friktion är speglad av händelser i en människas liv, som hans familj är delad i två av religion precis som hans samhälle är. Mycket av filmen är berättade i flashback, att fylla i historien om familjen är djupt begravda hemligheter.

Föreställningarna i hela filmen är gripande, med rösterna ger mycket övertygande porträtt av sorg och rädsla deras tecken att gå igenom – man undrar vad som chef Mahesh Bhatt kan ha lagt sin gjutna genom att få sådana fantastiska skådespeleri. Särskilt imponerande är barnskådespelare Kunaal Khemu, vars ärliga och intensiva känslor är smittsamma.

Zakhm väcker många frågor om hur vi behandlar andra människor, och vilka frågor är det någonsin värt att ta till våld över. Det är vackert filmad, och manuset är både intelligent och originell. Oförglömlig. Zakhm swefilmer, swesub Zakhm , dreamfilmer Zakhm , Zakhm gratis filmer online, Zakhm online hd

Zakhm
Zakhm

Watch Zakhm Online

No links available
No downloads available

Related movies