Torrente 4: Lethal crisis Dreamfilm,Swesub hd

Torrente 4    

93 ActionKomediKriminal

5.4
IMDB: 5.4/10 4,012 votes

Spain

Report error

Detta är den fjärde filmen om spanska privat detektiv Torrente. Huvudpersonen José Luís Torrente spelas av Santiago Segura är en absolut anti-hjälte. Han har alltid otur och blir i riktigt svåra situationer. På toppen av det han ser alltid smutsig och gör äckliga saker och har ingen hyfs alls. Hela filmen är full av smutsiga skämt, nakna bröst, pruttar och nysningar. De flesta av filmen cast är spanska komiker, skådespelare,kända personer och även fotbollsspelare eller Real Madrid.

Om du gillar denna typ av humor, och du kan lite spanska kulturen, man måste se det. Jag skrattade högt i många stunder men det var några skämt relaterade till spanska medier eller kändisar att jag var tvungen att be mina vänner för förklaring.

I min mening Torrente 4 och Torrente 2 är den bästa av alla Torrente filmer. Torrente 4: Lethal crisis swefilmer, swesub Torrente 4: Lethal crisis , dreamfilmer Torrente 4: Lethal crisis , Torrente 4: Lethal crisis gratis filmer online, Torrente 4: Lethal crisis online hd

Torrente 4: Lethal crisis
Torrente 4: Lethal crisis
Torrente 4: Lethal crisis
Torrente 4: Lethal crisis

Watch Torrente 4: Lethal crisis Online

No links available
No downloads available

Related movies