Tillsammans Dreamfilm,Swesub hd

Tillsammans    

R 106 DramaKomediRomantik

7.5
IMDB: 7.5/10 18,106 votes

Sweden, Denmark, Italy

Report error

Tillsammans är en berättelse om mänskliga relationer. Som en karaktär säger vid ett tillfälle i filmen, ”jag skulle hellre äta gröt tillsammans än fläskkotlett ensam”, och det är det återkommande budskapet i hela filmen. Vår historia tar plats i en kommun 1975, som kallas, och du gissade rätt, ‘Tillsammans’. Kommunen fungerar som den springande punkten i filmen; det är centrum av filmen, och de människor som bebor det är vad som omger den centrala livsmiljö. Filmen verkligen börjar när Elisabeth har en kamp med hennes man och lämnar honom med barn för att leva i kommunen, som ägs av hennes bror, alldeles för snäll, Goran. Från det, filmen bara tar bort; de många personligheter som bor i kommunen är var och en får växa och få näring genom publiken, ingen karaktär är lik en annan och de har alla sina egna styrkor och svagheter. Precis som han gjorde i hans mästerverk; Visa Mig Kärlek, Lukas Moodysson skapar tecken här som är verklig och att vi därmed kan känna sig för och vilja för att vara människor, i motsats till bara för att de är de centrala karaktärerna. Det är denna verklighet som ger Tillsammans sin kant över de flesta andra mänskliga dramer, till exempel I Amerika eller Whale Rider.

Lukas Moodysson levererar en film här som fungerar på en mängd nivåer. Stunder av dramat är på plats, och eftersom varje tecken får att utvecklas och vi får känna dem, det gör drama mer kraftfull än vad den skulle ha varit om det inte var sant. Det är fantastiskt, faktiskt, bara hur många tecken Moodysson kan jonglera i denna film. I många filmer med en massa tecken, några slutet upp att vara kvar vid vägkanten och inte ha en chans att glänsa, men allt de gör här, och det är ett bevis för att Moodysson: s förmåga att skriva. Det handlar om att visa här är en utställning på excellens, och inte som aktörer gör i filmen känns udda eller ut på plats. Det är nästan som att titta på en riktig kommun. Precis som han gjorde med Visa Mig Kärlek, Moodysson har valt en grynig stil på sin film, som inte gör filmen ser bra ut, men det ger det en mycket grov kant, vilket är vad filmen behov; att det inte har varit samma sak med en estetiskt tilltalande känsla. Moodysson riktning i filmen är mycket lossnat och det känns nästan som en dokumentär. Detta är en bra sak, som i det här Moodysson tillåter publiken att göra sin egen slutsats om vad som händer på skärmen. Han har aldrig högar på känslan, eller tolererar eller avskräcker någon av de akter som i filmen, att de är precis som de är, och du kan välja oavsett om de är moralisk eller omoralisk, vilket är exakt hur ett drama av denna sort bör vara.

Generellt, är Tillsammans en bra bit av filmen. De tecken utveckling och det sätt som tecken hanteras i sig gör det till ett måste att se, men kompetensen inte slut där. Moodysson har skapat en film här som är lika underhållande som något du kommer att se mer och med ett bestämt budskap. Moodysson kan göra skräp för resten av sitt liv och fortfarande vara varmt ihågkommen för detta och Visa Mig Kärlek. Tillsammans swefilmer, swesub Tillsammans , dreamfilmer Tillsammans , Tillsammans gratis filmer online, Tillsammans online hd

Tillsammans
Tillsammans

Watch Tillsammans Online

No links available
No downloads available

Related movies