The Whole Truth Dreamfilm,Swesub hd

DramaThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Gjorde du som de gamla Perry Mason visar? Är du en advokat? Om du svarat ja på någon av dessa frågor är det troligt att du kommer att njuta av ”Hela Sanningen”. Vad den här filmen gör bra är att långsamt avslöja sanningen, mycket långsamt. Under tiden det visar en typ av kärlek av lagen själva. Hur det kan bearbetas till ett osannolikt resultat, ännu en som har några ben som i ”ja, jag såg inte att det kommer”. För en betraktare som inte är särskilt kopplade till TV-lagen eller är inte ens så intresserad av det, tala om att vara en advokat, det är fortfarande ganska övertygande berättelse här. Givet att det tar egendomlighet en anklagad mördare som försöker skydda någon förutom sig själv. Men, vem?

När jag skriver detta är betyget för ”Hela Sanningen” svävar runt 6,5 och jag har fått tänka att det är bara lite låg. Denna film är bättre och anledningen är att den visar en hel del om människor och lagen. Visst, en advokat skulle älska det här, men det är mer än så. Det handlar om hur en klapp situation är inte alltid pat, åtminstone när det kommer till en kritisk massa i domstol. Det handlar om olika partipolitiska agenda att kollidera med något stort på spel. Det handlar om vad du tror att du vet, men i verkligheten är du inte, för det kommer ner till bara ett packat rättssalen re-gjutning av ännu mindre. Det är ett schack spel, men där det finns fler än två spelare. Det finns minst tre och inom tre det är några enorm manipulation. Så, vars master manipulator vars agenda rått? Och vem är den part som fick spelas? Det kan inte förnekas att dessa är fantastiska frågor. De är vävda bra också. Jag var aldrig tråkigt att titta på den här filmen, även om det gått ganska långsamt och visade lite till ingenting förrän den sista tredjedelen. Denna typ av gåtfulla progression arbetat på ett sakkunnigt sätt att bygga upp till en riktig ”home run” slutar där det var en enorm vändning.

Keanu Reeves är inte rätt för varje roll. Hans fristående agerar färdigheter verkade spot-on här. Han spelade poker med de stora pojkarna även om det som faktiskt händer, han hade tur i hans sista rättssalen seger. Men, som filmen stänger frågan vävstolar om han var i slutändan spelade man måste hanteras på ett sätt som du inte skulle ha sett komma. Det är vad jag kallar en bra avslutning på en annars bra rättssalen drama. Det höjt ribban, och betyg. The Whole Truth swefilmer, swesub The Whole Truth , dreamfilmer The Whole Truth , The Whole Truth gratis filmer online, The Whole Truth online hd

The Whole Truth
The Whole Truth
The Whole Truth
The Whole Truth

Watch The Whole Truth Online

No links available
No downloads available

Related movies