The Walker Dreamfilm,Swesub hd

The Walker    

R 108 DramaKriminalMystik

5.9
IMDB: 5.9/10 4,793 votes

USA, UK

Report error

Harrelson är Carter Page III. Olyckliga son av en stor man, fortunate son av en dynasti av plantage-ägare; vad gör han? Han tillbringar en dag i veckan som en fastighetsmäklare och inte jaga upp ett galleri öppna för hans älskare fotografering. Vad han egentligen gör är att flytta med nåd, genom den sociala kretsar i Washington fruar. Allt är väl, att passera utanför rader av Tennessee Williams och spela canasta, tills den av en slump att han är indragen i en mordutredning. Tvingas, i hans egna ord, i ett val mellan ”att vara illojala och att vara oärlig” filmen följer Carter framsteg som händelser att ta honom till murkier vatten där det inte längre räcker att bara le mot kaos och hoppas att det kommer att gå.

I Schrader manus dialogen knastrar, för det mesta, och berättelsen är stakat ut med skicklighet. Filmen har ingen ambition att takten i en thriller, men uppnår en konstant spänning. Harrelson prestanda är magnifik och han är skickligt stöds av Bacall, Scott-Thomas och en sfinx som Geff Francis som detektiv på fall.

‘Walker’ är inte en genre film och kan svika dem som letar efter en krusning garn om ett mord, men bedöms på sina egna villkor det är en framgång. Det är av anteckningar, stunder av dialog strejk som krystat och några bilder är föga nyanserade, men alla sa att det är spännande och som alla riktigt bra film kan det inte finnas någon tvekan om att det handlar om något viktigt. The Walker swefilmer, swesub The Walker , dreamfilmer The Walker , The Walker gratis filmer online, The Walker online hd

The Walker
The Walker
The Walker
The Walker

Watch The Walker Online

No links available
No downloads available

Related movies