Full HD The Poughkeepsie Tapes
Report error

The Poughkeepsie Tapes Dreamfilm,Swesub hd

SkräckThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Jag är en stor fan av genren skräck, men jag har blivit van att ”engångs” skräck flicks att sluta vara skrämmande ögonblick tänds upp. Så jag är särskilt tacksam för att erkänna-jag kan INTE FÅ den HÄR FILMEN UR MITT HUVUD! Jag tyckte det var skrämmande i teatern, men det har bara blivit så mycket mer skrämmande i veckan sedan jag såg det på Tribeca Film Festival (där publiken, BTW, gick nötter för det. det var den stora ”snackis” film på TFF.)

Jag vill inte lägga några spoilers så jag kommer inte gå in på detaljer, men om en MAN, det var en handfull av ”videofilmer” scener som var så läskigt, jag har inte kunnat tvätta ansiktet utan att hålla ett öga öppet när jag plaska med vatten, du vet vad jag menar?

För mig, är det som gör det så skrämmande är att 1.) det är så hyper realistiska 2.) tecken (några av dem) är så sårbar och äkta och även typ av lovable som de skrämmer en hel del mer effekt. Om du hoppas på att se bara en popcorn-film där gäng fadd tonåringar blir slaktad, vilket antagligen är inte det här filmen för dig. Å andra sidan, om du önskar att de var fortfarande med att göra filmer som meningsfull och skrämmande som Rosemary ‘ s Baby, Repulsion, The Shining, Texas Chainsaw, Henry Porträtt Av… och till och med (för att nämna en nyare flick) Ringen, då du absolut måste kolla in denna nya kult klassiker. The Poughkeepsie Tapes swefilmer, swesub The Poughkeepsie Tapes , dreamfilmer The Poughkeepsie Tapes , The Poughkeepsie Tapes gratis filmer online, The Poughkeepsie Tapes online hd

The Poughkeepsie Tapes

Watch The Poughkeepsie Tapes Online

No links available
No downloads available

Related movies