Y30M.jpg" />

The Pink Panther Dreamfilm,Swesub hd

The Pink Panther    

PG 93 ActionFamiljKomediKriminalMystik

5.6
IMDB: 5.6/10 69,219 votes

USA, Czech Republic

Report error

Inte styras av några av de negativa recensioner. Den här filmen är underhållande och roligt att titta på. Som har konstaterats i andra inlägg, Martin är inte Säljare, och Kline är inte Lom. Men du vet redan att. Som sagt, Steve Martin sätter sin egen prägel på karaktären, och de flesta av den tid det fungerade ganska bra. Om du kommer ihåg, den ursprungliga Pink Panther var gjorda i ’63, Ett Skott i Mörkret var med i” 64, och det var 12 år innan nästa med Säljare var gjort. Och under den tiden, Alan Arkin spelade Clouseau. Så, Säljare spela inspektören var inte en omedelbar klassiker, och tog över ett årtionde att fånga tillräckligt för att göra uppföljare.

Handlingen i denna utflykt är inte mer ansträngt eller upprörande än den andra, och slapstick komedi är precis som tvingas på tider som i tidigare filmer. Men det är vad Panther-fans förväntar sig. Om du var vuxen när den första Rosa Pantern-filmer kom ut, kommer du ihåg alla negativa attityder från många biobesökare om hur dumma och barnsliga de var. Men de av oss som ‘fick’ humor älskade dem. Och de av oss som ‘get’ humor här gången älskar den här filmen.

Jag säger bara, ge det en chans. Det får inte vara samma som originalen, men det kommer närmare än något annat som någonsin har varit eller någonsin kommer. Säljare kan vara döda, men om du missar en anda av Clouseau, det är liv i den här filmen. Låt de människor som vill ska visas sophicated bash denna film allt de vill, men jag är ganska säker på att även om de jämför den med den ursprungliga och påpeka dess brister, de skulle nog ha haft samma negativa inställning till de ursprungliga filmer hade detta forum funnits då.

Filmen inte tar sig själv på allvar, så vi borde inte ta det på allvar heller. Titta på det, skratta högt, njuta av det och ha en trevlig kväll. The Pink Panther swefilmer, swesub The Pink Panther , dreamfilmer The Pink Panther , The Pink Panther gratis filmer online, The Pink Panther online hd

Y30M.jpg" alt="The Pink Panther" />
The Pink Panther
The Pink Panther
The Pink Panther
The Pink Panther
The Pink Panther
The Pink Panther
The Pink Panther
The Pink Panther
The Pink Panther
The Pink Panther
The Pink Panther
The Pink Panther
The Pink Panther
The Pink Panther
The Pink Panther

Watch The Pink Panther Online

No links available
No downloads available

Related movies