HDTVRip The Loneliest Planet
Report error

The Loneliest Planet Dreamfilm,Swesub hd

The Loneliest Planet    

113 Drama

5.5
IMDB: 5.5/10 3,359 votes

USA, Germany

Report error

Även om det inte har något djup att säga om relationer och hur ett ögonblick kan göra eller bryta dem, ”Den Ensammaste Planet” tar så lång tid att få sin ganska starkt ändå svårfångade punkt, som för några kan det tyckas som en lite för slingrande. MEN, om du kan stanna med det, oberoende författare/regissör Julia Loktev ger en utdelning som är oförglömligt tankeväckande, med en hög potential för att framkalla provocerande diskussioner. Skrivet (anpassad från en kort berättelse från Tom Bissell) och utsökt regisserad av Loktev med hjälp av en uppsjö av uttrycksfulla länge tar, ”Den Ensammaste Växt” stjärnor Gael Garcia Bernal och Hani Furstenberg och kretsar kring en ung, äventyrlig och engagerad vara gift par som reser på en backpacking resa längs Kaukasus, som leds av en lokal georgiska guide. Låter nitning rätt? Tja, den ursprungliga timme spelar ut som en ganska tråkig, avlånga version av en kort berättelse, men sedan händer något som i grunden förändrar hela dynamisk relation, och allt gör den andra halvan av denna 2 timmars film att sakta blomma i en tragisk och ganska engagerande undersökning av manliga och kvinnliga roller i en relation. Ibland ”Den Ensammaste Planet” visar tematiska likheter med 2012 är oberoende kvinnliga relation synvinkel filmen ”Ta denna Vals”, men Loktev verkar kunna få henne kvinnliga visuella blivande över med lite mer klarhet, men ändå behålla en fascinerande luften av ambiguousness.

Sanningen är att ”Den Ensammaste Planet” är en svår film att se över eftersom det är beroende på en scen (egentligen en fysisk rörelse) en timme in i bilden, det kan jag inte riktigt prata om. Men vad jag kan säga är att den senare halvan av filmen (efter den stora scenen) även om det består av Bernal och Furstenberg fortsätter att gå runt Kaukasus (oftast i tystnad) är ganska flytta bit av film som visar en av Loktev är Malick-esque näst färdigheter.

Å andra sidan, den här filmen är inte för alla. Vad som i slutändan kommer att hålla tillbaka detta för många, kommer att bli (ibland) för Oberoende för sitt eget bästa känslan i hela bilden, som Loktev håller på skott för några minuter i en tid där inget verkar vara på gång, och tillbringar en hel del tid på att filma tecken annons-libbing deras dialog. Andra frågor som kan komma ner till fritt flödande (långsam) stimulering av ”Den Ensammaste Planet”, som kan lämna många gå ut ur denna film som ifrågasätter: Var Loktev är inåtvänd förfrågningar verkligen värt resan? Sista Tanke: jag anser att denna typ av Avant-garde pjäs om ett par som under tvång är väldigt mycket en film som är mer inriktad mot kvinnlig publik. Det vill säga, fokus är inte Bernal. Han är bara fordonet som hjälper till att visa arten av den manliga motsvarighet. Den verkliga stjärnan i showen här är Furstenberg, som visar den komplexa presumtiva av en kvinnlig syn på relationer exceptionellt bra, och sålunda vad hon går igenom borde vara mer till fullo förstås av kvinnlig publik. Det är inte att säga att män inte kommer att njuta av denna film, men för de flesta män, ”Den Ensammaste Planet” kan vara så svårt av ett piller att svälja. Plus, om du för närvarande en hane i en relation, detta är en film som kan tjäna till att plantera fröet i en obekväm konversation (som i sin tur förmodligen är den punkt).

Skrivet av Markus Robinson, Redigerad av Nicole I. Ashland

Följ mig på Twitter @moviesmarkus The Loneliest Planet swefilmer, swesub The Loneliest Planet , dreamfilmer The Loneliest Planet , The Loneliest Planet gratis filmer online, The Loneliest Planet online hd

The Loneliest Planet
The Loneliest Planet

Watch The Loneliest Planet Online

No links available
No downloads available

Related movies