The Governess Dreamfilm,Swesub hd

The Governess    

R 115 DramaRomantik

6.3
IMDB: 6.3/10 2,668 votes

UK

Report error

Myten om guvernant i engelsk litteratur, tycks ha varit en inspiration för filmare Sandra Goldbacher, som gör det en lovande debut med den här funktionen. Aldrig haft ett första tid som chef varit så välsignat att arbeta tillsammans med ett vinnande team bakom henne. Härliga foto av Ashley Rowe, musik av Ed Shearmur, för att bara nämna två, göra ”Guvernant” en tillfredsställande film att titta på.

Vi har tagit till England på 1830-talet. Historien visar oss en Judisk familj innebär. Rosina, de äldsta dotter är en sofistikerad ung kvinna som verkar att trivas i samhället. När hennes far dödas, Rosina världen går i bitar. Hon bestämmer sig för att söka anställning som guvernant för en ung flicka på Ön Skye, i Hebriderna. Resan Rosina åtar sig i primitiva transporter gör att hon tror att om hon hade gjort rätt val eller inte. Allt hon ser är den grönskande den engelska landsbygden runt omkring henne.

Hennes arbetsgivare är en Scotish par av medel. Charles Cavendish är en man av vetenskap att arbeta i sin egen typ av fotografering. Hans hustru verkar vara en kvinna som är uttråkad av hennes sinne. Den unga kostnad, Clementina, gillar inte tanken på att vara bossed av ny guvernant. Rosina har ändrat sitt namn och skickar sig själv som en Kristen vid namn Mary Blackchurch. Det är också en ung son, Henry, som är borta på skolan.

Maria, som har fått en utbildning i London, överraskningar Mr Cavendish och snart blir hans assistent i hans experiment. Beundran Charles känns mot den unga kvinnan förvandlas snart till en passion som är besvarad av Maria, som leds vi att tro har inte haft någon sexuell erfarenhet innan. Detta nyfunna passion i Charles snart blir det bästa för honom så att han känner att det får honom att försumma sitt intresse, vilket har hjälpt oerhört av Mary medfödda intelligens.

I en överraskande vändning, Mary bestämmer sig för att eftersom hon inte kan ha Charles, hon måste lämna ön och återvända till London, inte innan att presentera Fru Cavendish med blotta bild av sin make hon tog, som verkar ha varit en ursäkt för pausen i deras olaglig relation. I slutet, Rosina är tillbaka till London där hon ses öva den nya teknik hon lärt sig genom att arbeta med Charles på ön.

Minnie Driver helt dominerar filmen. Hennes Rosina/Mary är kanske hennes bästa roll i hennes karriär. Några kommentarer pekar på det faktum att Män Driver verkar äldre för att spela denna kvinna, men i vår ödmjuka åsikt, hon verkar ha en förståelse för karaktären och gör det levande. Tom Wilkinson, en stor skådespelare som förmodligen har inte erkänts som han ska, gör ett enastående jobb med att fånga Charles. Jonathan Rhys-Meyers spelar Henry son som kommer hem från skolan och slutar falla i kärlek för guvernant. Harriel Walter och Florens Hoath spela Mrs Cavendish och Clementina.

Filmen är en triumf för en ny chef. Ms Goldbacher visar tydligt för att vara en röst att räkna med i svenska bio. The Governess swefilmer, swesub The Governess , dreamfilmer The Governess , The Governess gratis filmer online, The Governess online hd

The Governess

Watch The Governess Online

No links available
No downloads available

Related movies