The Girl in the Park Dreamfilm,Swesub hd

The Girl in the Park    

R 110 Drama

6.4
IMDB: 6.4/10 3,360 votes

USA

Report error

Flickan i Parken, var en film som fascinerat mig, som jag kom över det i video store. Det var ganska spännande hela, och den sorg som Sigourney Weaver som visas genom film, gjorde mig beklämd. För mig många gånger, låg-budget indie drama som denna, är bättre än stora budgeterade filmer som kommer från Hollywood. Det är bättre producerat och gjort. Vad jag gillade mest om Flickan I Parken, var att det aldrig höll du är helt nöjd. Tillräckligt för att få dig att hoppas, men bara tillräckligt för att hålla denna kvardröjande tvivel i bakhuvudet, är det verkligen lämnade mig i ett obehagligt tillstånd, när allt var sagt och gjort. Du kommer att känna för alla tecken, på ett eller annat sätt, och kommer att bli glada av kemi Sigourneyy och Kate Boswoth, det var korkad, och söt. Öppnandet av filmen är ganska impactive. Vi ser snabbt ångest av Sigourney ansikte, innan kameran skär bort, för att gå till närvarande tid, det var ett väl utfört skott. Det är verkligen lämnade mig att tänka efter att det var över, vilket är anledningen till att jag inte förstöra så mycket som jag brukar göra, det är en film du måste se för dig själv.

Föreställningar. Sigourney Weaver ger en En värdig visa här. Hennes resultat är helt otrolig ibland. Den ilska hon riktar mot människor, den sårbarhet hon har, och den ständiga rädslan i hennes ögon, helt förvånade mig. Hon är en trasig, åldrande kvinna, som har förlorat all känsla för verkligheten för det mesta. Det var en rörande prestanda, som jag är glad över att ha bevittnat. Kate Bosworth är underbar som komplex, men märkligt sympatisk Louise, som vi kan relatera. Oförutsägbarheten av hennes karaktär, ofta skrämde mig, men jag kände också stor tid för henne. Alessandro Nivola är mycket bra som Chris. Han var lite kallt ibland, men förståeligt så, och gav en fängslande visa. Keri Russell är underutnyttjad, men mycket solid, med vad hon hade att göra.

Bottom line. Flickan i Parken, är en underskattad pärla i en film. Det slår alla rätt känslomässiga anteckningar och lämnade mig helt golvad när allt var sagt och gjort. Det har sina brister, men för det mesta, detta är en mycket bra film, som jag rekommenderar starkt.

8/10 The Girl in the Park swefilmer, swesub The Girl in the Park , dreamfilmer The Girl in the Park , The Girl in the Park gratis filmer online, The Girl in the Park online hd

The Girl in the Park
The Girl in the Park
The Girl in the Park

Watch The Girl in the Park Online

No links available
No downloads available

Related movies