The Gift Dreamfilm,Swesub hd

MysteryThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Den bara mer dålig genre för biobesökare förutom allvarlig vuxen komedier/drama eller doppa fantasier är en klassisk thriller. Den sista verkligt underbar, smart thriller som prytt multiplexer rikstäckande var ”Fångar”, som är ett obehagligt mysterium som kretsar kring kidnappningen av två unga flickor, med en far som går till desperata ansträngningar för att hitta dem. Sedan dess marginellt acceptabelt filmer som ”No Good Deed” har snubblat in bio men aldrig lämnat den typ av avtryck på målgrupper som har dem verkligen konsumeras med rädsla och osäkerhet tack vare slickness av en film.

Joel Edgerton som är regidebut ”Gåva” är den första thriller som kommer att lämna ett avtryck på sina tittare i en lång tid för fler anledningar än dess rika foto och sakkunnigt tempo i berättelsen. Det är den typ av film som får en att se ut i vårt inre på det onda som de har begått, i det här fallet, i skolan, där kanske ett rykte att du hjälpte till att sprida, eller ens började, gick vidare till ärr offer för liv. Kanske om du hjälpte till att sprida ryktet sade, du har gått vidare, men vad händer om den person som du ont har inte glömt bort den smärta och plåga ditt liten vit lögn som orsakas?

”Gåvan” undersöker idén av en ej nedgrävd yxa genom att fokusera på de unga gifta paret Simon och Robyn (Jason Bateman och Rebecca Hall). De har precis flyttat in i en vacker, rymliga hem med Simon hitta en enorm framgång med företaget han arbetar för och Robyn kommer till rätta med sin ångest och sitt missbruk av receptbelagda läkemedel. I hopp om att börja liv nytt, de kastas för en slinga när de möter en man vid namn Gordon (med smeknamnet ”Gordo” spelas av Edgerton) på en hem-apparaten butik. Gordo är en gammal klasskamrat till Simon, som knappt känner igen honom, men ändå, vid ännu ett kort samtal, påminner han är fortfarande fyra däck kort av en bil.

Gordo upprepade gånger gör slag, men invasiva gester mot Simon och Robyn, för att leverera vin, vilket fiskar för att fylla sin lilla dammen där ute, och att stanna där medan Robyn är ensam hemma för att hålla henne sällskap. Medan Robyn ser en känslig, något vilsen själ i Gordo, Simon ser ingenting annat än ett kryp – en ihållande krypning som har något att bevisa eller avslöja om honom, att Simon vill inte avslöjas. Så småningom, när Gordo: s agerande sin tur framför allt personligt och en ursäkt för hans del är motiverat, Simon och Robyn får ett brev för att be för ”udda vara jämt” för något som inträffat i det förflutna, som bara Robyn som är kvar borta.

Föreställningarna här är enhälligt starkt, särskilt från Bateman, som ger en av hans mycket allvarliga roller uppdaterad här. Bateman även levererar en kraftfull monolog innan hans costar, Hall, som också gör ett bra arbete som en orolig kvinna som helt enkelt vill ha lugn och ro, om ”vinnare och förlorare” av Amerika och hur människor är bara hålls tillbaka av personlig osäkerhet och händelser i det förflutna, eftersom de väljer att vara. Hans leverans och övertygelse här är mycket stark, som han låsningar hans ögon i Hallen och gräver i henne, sig själv, och allt som skett i det förflutna i en stor scen.

Edgerton, dock har det riktigt utmanande roll – du spelar en kille som kan se söt och vig, nästan grannar, men också lite mindre och kanske även lite instabil. Edgerton är tomt ansiktsuttryck hitta sätt att vara älskvärd, trots att hans beteende blir allt mer oroande, nästan för snäll, och den karaktär han skapar för sig själv är något du kämpar för att hitta exakt vad som är dåligt om honom när ”för snäll” verkar inte klippa det.

Ännu Edgerton s craft här är något att verkligen förundras över. Tjänar som författare, regissör och co-producent, ”Eller” i huvudsak är hans lekplats och han i sin tur skapar en spännande funhouse av Hitchcockian principer och verkligen absorbera rädsla. Dränkt i jolle, mättade foto, jobbintervju en moody ‘ ljus på nästan varje scen ”Eller”‘s atmosfär (tack till fotograf Eduard Grau) är en rikt detaljerad. Den brottsplatser är mycket jämn och diskret, och den skräck aspekt smyger upp på dig som den potentiellt djupare innebörden av en snäll granne gest. Detta är en vacker film i termer av dess utseende och känsla, ständigt känna som sin lekte med dina känslor.

Slutligen, det är den narrativa strukturen, vilket till skillnad från Hollywood. Till skillnad från mer konventionell thrillers, som ”No Good Deed”, ”Gåva” har egentligen inte som klentrogen, explosiva ögonblick, när allt du trodde inte skulle hända gör och rimligheten får offras för skådespeleri. Visst, det finns några bra vändningar, inklusive en som går längre än vad jag någonsin har väntat på den här filmen för att gå, men aldrig är det att ett ögonblick där varje skenbart osannolika sak inträffar som effektivt president hela projektet i termer av ton och tempo. ”Gåvan” förblir konsekvent i att skapa en känsla av fruktan, även när tabellerna tur och protagonisten och antagonisten linjer suddas ut.

I slutet av dagen, men Edgerton är den verkliga stjärnan här. Bevisa sig själv en behörig att göra-hela människan och inte bara ett reklamtrick skådespelare-som-blev-chef, han formar ”Gåvan” till sin smak och hävdar sig själv inte bara som en stark älskare av thrillers och Hitchcockian principer, men en aktör som också kan säga, ”luta sig tillbaka och titta på” när han går för att göra något och att faktiskt göra det på rätt sätt.tags: swefilmer The Gift dreamfilm hd, pa nettet The Gift dreamfilmer, The Gift swesub online , The Gift,The Gift online, The Gift stream

The Gift
The Gift
The Gift
The Gift
The Gift
The Gift
The Gift

Watch The Gift Online

No links available
No downloads available

Related movies