The Division: Agent Origins Dreamfilm,Swesub hd

Kätilö    

119 Action

6.0
IMDB: 6.0/10 724 votes

Finland, Lithuania

Report error

Det bara några egenheter i filmen som verkar orealistiska. Men med en sådan minimal budget, detta är mycket bra gjort. Jag vet att du har sett filmer när en man som stod i mitten av gun fight och han vinner, dödade alla 300 skurkarna. Det är inte så i filmen. Kampen sett, speciellt den sista är mycket exakt. De tar alltid lock, som du gör i en riktig taktisk gun slagsmål. Filmer alltid glömma att göra det, bara för att de ville ha en bättre kamera vinkel.

Det finns en del problem i filmen som jag inte gillar. När Mia flickan försökte ta pistolen från killen hon var med i en hård tid. Hon har redan ett grepp pistol, men kunde inte ta det. Om hon är mycket utbildad(som de porträtteras), hon skulle veta hur man enkelt vända handleden och ta pistolen i ett par sekunder. Jag vet heller inte när och varför en shooter bara krossa upp en dörr och börjar attackera, bara på grund av Pizza?

Det behövs också mer historia om hur fångarna kom ut? och Hur smittkoppor och få dem att kunna fly. Varför är det så att de inte får påverkas av viruset?

Hur som helst, fortfarande mycket att titta på, och jag förlåta det eftersom budgeten är liten. Det gjorde att hålla mig intresserad hela tiden som är det viktigaste och anledningen till att jag ger den en 8. The Division: Agent Origins swefilmer, swesub The Division: Agent Origins , dreamfilmer The Division: Agent Origins , The Division: Agent Origins gratis filmer online, The Division: Agent Origins online hd

The Division: Agent Origins
The Division: Agent Origins

Watch The Division: Agent Origins Online

No links available
No downloads available

Related movies