The 6th Man Dreamfilm,Swesub hd

The Sixth Man    

PG-13 107 DramaFantasyKomediScience Fiction

5.6
IMDB: 5.6/10 4,663 votes

USA

Report error

Som barn älskade jag filmen och Den 6: e Man. Jag nog hålla världsrekord för de flesta visningar på denna film så av den anledningen som jag tror att jag ska skriva en recension av den. Som jag sa att jag älskade filmen som barn, men nu när jag är äldre inser jag att det många fel och brister den har, om jag förstår fortfarande vad jag tyckte så mycket om det när jag var yngre.

Den 6: e Mannen är en sällsynt kombination av komedi och drama. Det spelar ingen övergång mellan två mycket bra och jag tror att det står för mindre än stellar genomsnittliga betyget. De första 30 minuterna eller så Den 6: e Mannen är ett bra drama med några av de bästa basket action du någonsin kommer att se. Antoine är en sympatisk karaktär och dör tragiskt. Kenny handlar med sin brors död. En mycket hjärtskärande berättelse. Det kunde ha varit en bra drama om det hade fastnat på det. Då är det våldsamt växlar till komedi, tillbaka till drama, och tillbaka till komedi så många gånger och jag är säker på att det är vad som slår bort en hel del människor. Det behöver inte vända mig bort, men det är en av de tydliga svagheter.

Efter filmen växlar till en komedi du får en hel del träffar och missar skämt, som huvudsakligen omfattar osynliga Antoine gör poltergeist stunts och flippar ut folk. Vissa skämt är roliga. Personligen älskar jag scenen där Antoine går in i målningen och sparkar killen fiske i dammen. Dess fall i den komiska aspekten med filmen är att det går tillbaka till poltergeist saker för ofta. Det blir repetitivt och det tar bort från de allvarliga drama som vi såg för första 30 minuter.

Basket åtgärder i 6: e Mannen är bland det bästa du någonsin kommer att se. En hel del av skådespelarna i denna film var basket spelare, och gick aldrig att handla igen. Det visar att både kvaliteten i deras egenskap och kvalitet på basket. Travis Ford (Danny O ‘ Grady) och Jack Karuletwa (Luther LaSalle) både sätta på usel agerar föreställningar men var bra på domstolen. Lorenzo Orr (Malik Större) också aldrig handlat igen, men han verkade som om han hade potential som en komisk skådespelare.

Den 6: e Mannen är en mycket värt att titta på drama/komedi. Den största upplösningen av filmen är att det verkade som om det inte kunde bestämma vilken man ville vara. Som ett fan av basket, en fläkt av dramer, och ett fan av komedier jag kan förstå varför jag fortfarande njuta av att titta på detta. Det tillför något till bordet inom alla tre områdena. The 6th Man swefilmer, swesub The 6th Man , dreamfilmer The 6th Man , The 6th Man gratis filmer online, The 6th Man online hd

The 6th Man
The 6th Man

Watch The 6th Man Online

No links available
No downloads available

Related movies