DVD-Video Switchback
Report error

Switchback Dreamfilm,Swesub hd

Switchback    

R 118 ActionÄventyrMystikThriller

6.4
IMDB: 6.4/10 10,505 votes

USA

Report error

Jag såg denna film för första gången på sena tv efter att ha återvänt från biografen där jag såg en besvikelse ‘Kom en Spindel”. Det finns likheter, men Switchback är överlägset bättre film. Jeb Stuart har gjort ett fantastiskt jobb med att hålla oss på kanten av soffan och det finns mycket få klichéer runt. Danny Glover och hela rösterna är precis rätt, och alla tecken, även de mindre rollerna, är tredimensionella. Berättelsen kretsar kring en stilig ung liftare plockas upp och blev vän med en seriemördare. Men detta är ingen vanlig serial killer-han är Mr Popularitet längs vägar bergen där de resa i buddy-film-mode. Men inte för länge. Mördaren är inte ute efter att göra nya vänner. Vad han gör är skickligt inramning ensamvarg-liftare (fingeravtryck på mordvapnet etc) så att lagen kommer att söka för liftare, och inte den riktiga mördaren. Det är mördarens modus operandi. Så här har vi det här vackra liftare med ett mystiskt förflutet (en läkare som sprang bort) och en mördare med ett blodiga förflutna som är på flykt. Ange en FBI-agent (Dennis Quaid) som är efterlyst av FBI. FBI vill Quaid av fallet. Men Quaid är en bestämd man: seriemördare, som han har spårat för 18 månader, som har kidnappat hans son….Alla dessa utomstående kommer in genom en liten stad där den lokala sheriffen förlorar valet genom att välja att hjälpa skolka FBI-agent för att hitta den riktiga mördaren… Tre fjärdedelar av filmen, alla jagar någon och spänningen håller montering tillsammans med höjden.

Mördaren har lämnat en lapp med en kryptisk ledtråd som Dennis Quaid måste dechiffrera. Men nyckeln till hans son var ligger någon annanstans…..

Detta är en frisk fläkt av att skriva i en genre som har blivit misshandlade och förbisedda av sen. Det finns fina ekon av våra favorit filmer noir (…liftare, ensamvarg, bilolycka…..gissa kom om vem som är vem…). Det finns en touch av Lättflyktiga, men inte för mycket. På toppen av allt det goda som agerar, gjutning, plottning och spänning, det är trevlig stämning och platser i Klippiga bergen. Switchback swefilmer, swesub Switchback , dreamfilmer Switchback , Switchback gratis filmer online, Switchback online hd

Switchback

Watch Switchback Online

No links available
No downloads available

Related movies