Full HD South Park: Bigger, Longer & Uncut
Report error

South Park: Bigger, Longer & Uncut Dreamfilm,Swesub hd

South Park: Bigger, Longer & Uncut    

R 81 AnimeratKomediMusic

7.8
IMDB: 7.8/10 169,832 votes

USA

Report error

Jag var inte ett fan av South Park innan jag såg BL&U, eller var jag ett fan av film och musikaler. Jo, jag är fortfarande inte ett fan av musikaler, men jag är ett fan av *detta* musikalisk, och jag är tacksam till Parker och Sten för att visa att det fortfarande är möjligt att göra en bra film på ens egna villkor.

För den här filmen, till skillnad från den vanliga funktionen längd anpassning av populärkulturella fenomen, inte bara lever upp till sin stamtavla, det vilt överstiger det. Ja, filmen återvinna många av seriens skämt, men det gör det i nya ännu relevanta sammanhang för att hålla materialet roligt om du är bekant med South Park-världen. Om du inte är bekant med den världen (som jag inte innan jag har sett filmen), gags är samtidigt tillgängliga men ofta subtila.

Subtil? Ja, många av gags är. Ja, en av nöjet med att äga ett exemplar av filmen är att ha förmågan att granska filmen, i slo-mo om det behövs, och upptäcka slit sight gags som man har missat i delirium av att titta på denna anarkistiska satir första gången genom. (Och om du har en DVD, kan du lägga till undertexter till fånga många av de låtar som’ ofta svårfångade texter.)

Sedan finns det musik. Vad är det om film musikaler som lockar stora satiriska sinnen? Inte sedan Pynchon ”Gravity’ s Rainbow” har ett konstverk så subversively utnyttjas konventioner filmen med musikalen South Park. Från lustig öppna stammar av Berget i Staden, till de Disneyesque ”Upp Det,” Les Miserables parodi, ”La Resistance,” South Park samtidigt skickar upp den genre medan hyllning till det, och ändå finner utrymme för att använda låtar till betyg läckra poäng mot dess otaliga mål.

En sista sak: den här filmen är inte cynisk. Under de koprofila humor, den tecknade våld, den dräpande porträtt av Wynona Ryder et al, och bakgrunden av vuxen främlingsfientlighet, sexuellt förtryck och politisk opportunism, är en känsla som upphöjer barndom som en ö av ärlighet och idealism, om också av id-liknande impuls och täta själviskhet. I detta är de dela utrymme på hyllan i stort satirer med ”Candide” och ”Gullivers Resor” och ”Tom Sawyer” och ”Huckleberry Finn”–klassiker som, som BL&U, utsätts också hypocrisies av den vuxna världen ”genom ett barns ögon.”

Elvis Costello en gång sjöng, ”jag vill bita den hand som föder mig/jag vill bita den handen så illa att/jag vill få dem att önska att de aldrig hade träffat mig.” Att BLU lades ut på Academy Awards (har bara fått en nominering för den relativt tama ”Blame Canada”, som förlorat, lämpligt nog, att den avskyvärda Phil Collins) bara försvarar filmen take-no-prisoners skicka upp nästan allt som retar i detta suffociatingly fokus-grupp-testad, PC-övervakas, cyniskt sentimental, våld-ridit, kärlek-vitamin moderna världen. Se den här filmen, och se persistens av hopp och möjligheter gnistrande som en diamant mitt i pop kultur detritus av en lugn liten red-necked, white-trash, sundet-fast, mesuggeneh, OSS bergsstaden.
South Park: Bigger, Longer & Uncut swefilmer, swesub South Park: Bigger, Longer & Uncut , dreamfilmer South Park: Bigger, Longer & Uncut , South Park: Bigger, Longer & Uncut gratis filmer online, South Park: Bigger, Longer & Uncut online hd

South Park: Bigger, Longer & Uncut
South Park: Bigger, Longer & Uncut
South Park: Bigger, Longer & Uncut
South Park: Bigger, Longer & Uncut
South Park: Bigger, Longer & Uncut
South Park: Bigger, Longer & Uncut
South Park: Bigger, Longer & Uncut
South Park: Bigger, Longer & Uncut
South Park: Bigger, Longer & Uncut
South Park: Bigger, Longer & Uncut

Watch South Park: Bigger, Longer & Uncut Online

No links available
No downloads available

Related movies