PDTVRip Rules of Engagement
Report error

Rules of Engagement Dreamfilm,Swesub hd

Rules of Engagement    

R 128 ActionÄventyrDramaHistoriskKrig

6.4
IMDB: 6.4/10 39,095 votes

UK, Germany, Canada, USA

Report error

SPOILER VARNING!!!

Samtidigt som den här filmen har några bra stunder och starka prestationer från Samuel Jackson och Tommy Lee Jones (och en besvikelse och en från Ben Kingsley), jag kunde inte låta bli att minnas ”Chewbacca Försvar” från South Park medan du tittar rättssalen scener: ”Det är ingen mening!”.

En marina överste hävdar att han gav order om att öppna eld mot en folkmassa, döda 83 människor dödades och mer än 100, av vilka ALLA var förmodligen att skjuta på sitt folk med sub-kulsprutor och pistoler – ändå är det INGEN annan såg dessa vapen, inte ens de andra marines som var på väg tillbaka brand (utom kanske de tre som dog). Förmodligen ingen av dem såg de vapen även EFTER att publiken var överkörd.

Den Jemeniter då förmodligen kom in och tog bort alla vapen, alla förbrukade tonerkassetten och – och detta är VERKLIGEN löjligt – varje kula och bullet-hål (försvarsadvokat berättade att alla skott kom från krypskyttar med gevär och fotografier, ett par kulhål, men finner ingenting som motsäger detta, kasta allvarliga tvivel på överste dom att publiken var mer farlig än krypskyttar).

Ett videoband (förstörs av National Security Advisor) visar mängden skytte, men inte en snigel från något av dessa vapen någonsin upptäckt. Var de alla skjuter med lösa skott? Och varför skulle NSA och ambassadör (vars liv räddades av överste) hellre se ett krig hero avrättades än en åldrande ambassadör förlora sitt jobb och den Jemenitiska regeringen generad? (Kanske om det var Saudiarabien och Irak på 1980-talet, men Jemen?)

Domstolen martial sedan bestämmer sig för att tro att ett videoband som de inte har sett, vars existens inte kan bevisas, försvarar sin officer. Trots den uppenbara bristen på bevis till stöd för sin berättelse och en massa som motsäger det, de frikänna honom. Att tro detta, du har att tro att militären kommer att tro på ALLT de blir tillsagda av en av sina egna, eller för att skydda dem från följderna av även om de inte gör det. NSA och ambassadör är sedan skyllde (okej, det är believeable om det var en förändring av regeringen i mellan. De är politiskt tillsatta, trots allt).

Om detta hade varit sa RASHOMON stil, utan att vi sett videoband (eller om bandet hade varit tveksam), skulle vi kunna välja vem de ska tro. Eller om Jones ‘ s karaktär hade upptäckt NÅGRA bevis som stödde överste berättelse eller stred mot den officiella versionen, snarare än att göra det till en fråga om tro. I stället, det är omöjligt att tro att filmen alls. Rules of Engagement swefilmer, swesub Rules of Engagement , dreamfilmer Rules of Engagement , Rules of Engagement gratis filmer online, Rules of Engagement online hd

Rules of Engagement
Rules of Engagement
Rules of Engagement
Rules of Engagement
Rules of Engagement
Rules of Engagement
Rules of Engagement
Rules of Engagement
Rules of Engagement
Rules of Engagement

Watch Rules of Engagement Online

No links available
No downloads available

Related movies