Quid Pro Quo Dreamfilm,Swesub hd

Quid Pro Quo    

82 DramaMystikThriller

6.3
IMDB: 6.3/10 2,107 votes

USA

Report error

Jag gillade ”Quid Pro Quo”, en HEL del. Låt dig INTE avskräckas av ämnet, det är bara ”färg lokal” för en gammal hederlig mysterium, en som öppnar upp” i inte bara uppenbarelse, men själv-uppenbarelse. För dem som gillar mystiska mysterier, det är till och med fått ett par magiska skor att utföra mirakel.

Filmen är vad det är inte bara på grund av ett mästerligt manus, men på grund av två aktörer som i princip äta skärmen med fina resultat — Nick Stahl och Vera Farmiga. Stahl spelar en offentlig radio-reporter som är delvis förlamad, olycka i sin ungdom som dödade hans föräldrar lämnade honom i en rullstol. Han får ett tips från en anonym kvinna som på ett lokalt sjukhus, en man som nyligen gick in och försökte att muta en av de boende att amputera hans ben. Följande upp på det, finner han att det inte bara är det sant, men att det är en subkultur där ute som *avundas* personer i rullstol, och vill bli som dem. De kallar sig själva ”wannabees”, och har varit kända för att skada sig själv eller låta andra göra det åt dem, så att de kan leva sina ”inre dröm” av att vara begränsad till en rullstol med sig.

Hans undersökningar leder honom till en mystisk och vacker ung kvinna, spelad av Vera Farmiga i en föreställning som kommer att få henne en HEL del arbete i film biz. Hon är enorm — oskyldig, sexig, konfliktfyllda, och vid varje tur av tomten den person som leder Stahl karaktär djupare och djupare in i hans undersökning av varför på jorden skulle någon *vill* att vara begränsad till en rullstol.

Det är en bra flick, med en första-gången-writer/director, någon som IMO är Att ses. Rekommenderas starkt. Quid Pro Quo swefilmer, swesub Quid Pro Quo , dreamfilmer Quid Pro Quo , Quid Pro Quo gratis filmer online, Quid Pro Quo online hd

Quid Pro Quo

Watch Quid Pro Quo Online

No links available
No downloads available

Related movies