Music and Lyrics Dreamfilm,Swesub hd

Music and Lyrics    

PG-13 96 KomediMusicRomantik

6.5
IMDB: 6.5/10 85,413 votes

USA

Report error

Det finns redan 222 recensioner av denna film, så chansen att någon någonsin läser detta är smal. Men jag är en sucker för en longshot. (så om du läser denna översyn, snälla ge det en tummen upp eller tummen ner…jag är nyfiken på att veta om någon någonsin kommer att läsa detta, begravd under mer än 200 andra recensioner)

När en vän föreslog att vi skulle hyra denna film, min första reaktion var, ”NEJ!! Det är en chick flick. Och dessutom, det fick Hugh Grant i det. De är två riktigt stora strejker mot det.” Men, och kom ihåg min förkärlek för longshots, filmen kastar Drew Barrymore i den andra huvudrollen. Jag kunde inte motstå.

Till min överraskning, båda skådespelarna var bra, och Hugh Grant inte har en dålig sångröst. För att vara ärlig, om han och Drew Barrymore ville spela in ett album av pop låtar, jag tror att det kan göra ganska bra. Hennes styrka är att hon är käck och rolig, och som kompenserar för bristen på utbildad sång-talang. Ibland vet man INTE vill höra Barbra Streisand.

Här är snabbis handling: Hugh Grant var i ett populärt band av 1980-talet, och han är nu reducerat till att spela för pinsamt platser som köpcentra, nöjesparker och gymnasiet återträffar. När en Britney Spears-typ som sångaren vill honom att skriva sin nya singel, hans liv förändras helt, men bara på grund av Drew Barrymore: s hjälp.

Jag nu bedöma filmer i en del av hur mina Europeiska vänner skulle reagera på dem. Jag måste erkänna att vissa Amerikanska filmer är lite corny, men den här filmen klarade testet med glans. En vän från Slovakien inte bara älskade filmen, insisterade han på att titta på trailers och speciella scener…. två gånger! Det var en lättnad att faktiskt vara stolt över en Hollywood-film.

Nu har jag en nyfunnen respekt för Hugh Grant, och min beundran för Drew Barrymore är högre än någonsin. Hon har säkert en hel del talang för att spela någon med riv och lite förtjusande wackiness. Music and Lyrics swefilmer, swesub Music and Lyrics , dreamfilmer Music and Lyrics , Music and Lyrics gratis filmer online, Music and Lyrics online hd

Music and Lyrics
Music and Lyrics
Music and Lyrics
Music and Lyrics
Music and Lyrics
Music and Lyrics
Music and Lyrics
Music and Lyrics
Music and Lyrics
Music and Lyrics

Watch Music and Lyrics Online

No links available
No downloads available

Related movies