Lucky You Dreamfilm,Swesub hd

Lucky You    

PG-13 124 DramaRomantik

5.9
IMDB: 5.9/10 18,819 votes

USA, Germany, Australia

Report error

Reklamen för ”Lucky You” gjorde det ut att vara en romantisk komedi, men Drew Barrymore är knappt med i filmen. Filmen är mest killar som spelar poker.

Om du är en stor poker fan, kommer du förmodligen kommer att gilla det. Alla andra kommer förmodligen att bli uttråkad. Om du trodde på scener i ”Casino Royal” killar som spelar kort var spännande, kommer du verkligen att gilla den här filmen.

För tio år sedan Curtis Hanson gjort ”L. A. Konfidentiellt,” en av de största filmerna alla tid. Sedan dess har han gjort en del bra filmer, men ingen av dem har varit riktigt bra.

”Lycklig Man” är välgjord och har bra kvalitet i tillverkningen. Drew Barrymore och Robert Duvall är alltid bra. Eric Bana är en helt okej skådespelare men saknar utstrålning. Det hjälper inte att hans karaktär är en stor tid förlorare och en spelmissbrukare.

”Tur för Dig” kommer att bli en stor hit med åskådare poker fans, men alla andra är sannolikt att bli besviken. Lucky You swefilmer, swesub Lucky You , dreamfilmer Lucky You , Lucky You gratis filmer online, Lucky You online hd

Lucky You
Lucky You
Lucky You
Lucky You
Lucky You
Lucky You
Lucky You
Lucky You
Lucky You

Watch Lucky You Online

No links available
No downloads available

Related movies