Loving the Bad Man Dreamfilm,Swesub hd

Drama

IMDB: /10 votes

Report error

Återkommande teman genom denna film skulle ha betraktaren anser att den här filmen handlar om frälsning, tro och kraften i förlåtelse. Tjur. Hela filmen är en propogandistic försök att driva en agenda:

Abort är fel på alla fronter oavsett anledning.

Jag är förvånad att de inte gör tecknet, Julie, dö av en sällsynt form av äggstockscancer att hon uthärdar hellre än att abortera ett barn för att rädda hennes liv. Kanske även filmare såg detta som över toppen.

Låt dig inte luras folk, detta är en ”Höger-till-Lifer” film som placerar en mycket mindre värde på fartyg (Julie) än både den ofödda barn, eller våldtäktsman (Mike) som långsamt håller på att bli en inlöst karaktär genom denna hjärta-rycka drama.

Den Kristna damer som ser det här kommer definitivt att få sitt hjärta värmde, Kristna män som ser det här kommer att kunna säga, ”Se – Abort Läkare jag dödade förra veckan var förtjänta av vad han har.” Resten av oss som ser det här kommer att vänta på setup där Mike kommer ut ur Fängelset, faller in i Julie fälla, och är kastrerade för vad han gjorde som hon berättar att hon avslutar sin sjuka avkommor från sig själv en vecka efter våldtäkt och låt oss Mike vet att det var hennes granne som bebis var hon passerar ut som sin egen.

Tyvärr, våra happy ending kommer aldrig att komma. Loving the Bad Man swefilmer, swesub Loving the Bad Man , dreamfilmer Loving the Bad Man , Loving the Bad Man gratis filmer online, Loving the Bad Man online hd

Loving the Bad Man
Loving the Bad Man

Watch Loving the Bad Man Online

No links available
No downloads available

Related movies