Love and a .45 Dreamfilm,Swesub hd

Love and a .45    

R 101 KriminalThriller

6.1
IMDB: 6.1/10 3,444 votes

USA

Report error

Ganska bra film som har varit ganska orättvist behandlade under åren. Det har en del brister, men i allmänhet är det sticker ut på grund av utestående föreställningar och geniala riktning. Den kallas för en kopia av ”Natural Born Killers”, men som jämförelse är både orättvis och felaktig. Orättvist eftersom filmen var klar *innan* Natural Born Killers släpptes, och felaktig eftersom karaktärerna är fundamentalt olika. Natural Born Killers var om två människor som var av naturen våldsamma och onda, medan denna film handlar om två som är av naturen *inte* våldsam.

Kolla in filmen själv, och i stället för att lyssna på anklagelser om att det är en rip-off av filmer som faktiskt kom efter det, ge det en chans som vad det är-bättre-än-genomsnittet inlägg i en långvarig film genre, outlaw par på flykt. Och om det är på grund av regissören ger nickar till hans influenser. Observera en sak som slog mig som ett skämt — tillägg av Peter Fonda, stjärnan i en film som verkligen *är* en föregångare för den här: Dirty Mary Crazy Larry (1974).
Love and a .45 swefilmer, swesub Love and a .45 , dreamfilmer Love and a .45 , Love and a .45 gratis filmer online, Love and a .45 online hd

Love and a .45
Love and a .45
Love and a .45

Watch Love and a .45 Online

No links available
No downloads available

Related movies