Little Black Book Dreamfilm,Swesub hd

Little Black Book    

PG-13 111 DramaKomediRomantik

5.3
IMDB: 5.3/10 15,751 votes

USA

Report error

Det är mycket lätt för en film som Little Black Book för att vara snabbt märkt som bara en ”Chick Flick” med en 20-något skådespelerska som ser ganska. Men efter faktiskt att ta en chans på en genre jag brukar springa ifrån, jag måste säga att detta var en trevlig upplevelse.

Brittany Murphy (Aningslös) stjärnor som journalist-driven karriär flicka att ta en associate producer jobb på en Oprah-typ talk show. En av hennes kolleger producenter, som spelas av mycket-hot-för-henne-ålder Holly Hunter ger henne den vanliga prata av verksamheten av hur saker och ting går till. Under en idéer möte med Verkställande Producent (spelad av den underbara karaktär skådespelare, Stephen Tobolowsky, som jag träffade förra månaden) tanken slog om snooping till en pojkvän är en liten svart bok eller i det 21: a århundradet, en Palm Pilot.

Filmen lyckas undvika den vanliga chick-flick klichéer och ger oss en central – karaktär med en back-story och mer än en dimension (ta som Mandy Moore). Från bra soundtrack av Carly Simon (som gör en cameo), för att den alltid positiv kraft av Diane Sawyer(?), denna film har hjärta och ett grymt sinne för humor när det gäller att exponera talk shows för sina hemligheter, lögner och ren underhållning själar.

Så, här är en sci-fi/action/thriller-genren fläkt, som kommer att försöka lite hårdare för att ge chick-flicks lite mer av den vita duken.

FIN Little Black Book swefilmer, swesub Little Black Book , dreamfilmer Little Black Book , Little Black Book gratis filmer online, Little Black Book online hd

Little Black Book
Little Black Book
Little Black Book
Little Black Book

Watch Little Black Book Online

No links available
No downloads available

Related movies