La comunidad Dreamfilm,Swesub hd

La comunidad    

R 110 KomediSkräck

7.4
IMDB: 7.4/10 8,776 votes

Spain

Report error

Alex De La Iglesia är en av ett triumvirat av spanska regissörer vars härligt svarta komedier har hittat en stor publik utanför Spanien (de två andra är Bigas Luna och mästare Pedro Almodóvar). Din debut ACCIONE MUTANTE var en underbart perversa lågbudget sci-fi-parodi, men det var hans super-mörk skräck-komedin THE DAY OF THE BEAST som först väckte honom internationellt erkännande och en kort och osannolikt knivhugg i Hollywood med underhållande PERDITA DURANGO.

LA COMUNIDAD visar att Iglesia har mognat en *mycket* som en filmare, och känns mycket snyggare och mer fulländat än hans tidigare filmer. Carmen Maura (Spaniens finaste skådespelerska) spelar en fastighetsmäklare med en gåva för att berätta lögner, som upptäcker ett stash av pengar i en lägenhet hon har att visa att vissa klienter. Hon tycker att detta är vad hennes liv har väntat på, men hon räknas inte om DEN GEMENSKAP som lever i luftkonditionerad byggnad.

LA COMUNIDAD är en underbar sak – en skräck film om vanliga människor. Glöm mutanter, satanister eller djävulen själv – ingen av dessa är så skrämmande som att killen bredvid! Iglesia ger ut den mörkaste sidan av vår mänskliga natur, att föra ut läcker svart komedi, skräck och thriller element utan att behöva åberopa något övernaturligt eller fantastiska.

Din riktning är säker – hjälpte ingen tvekan om att genom att ha en veteren som Maura i huvudrollen. Pacing av filmen är på plats, och den atmosfär och spänning byggs till stor effekt. Filmen är läskiga, galen och bygger till verkliga kanten av sätet spänning. Karaktärerna är alla underbara, och kastade ge bra prestanda. En stor del av arbetet!

9/10
La comunidad swefilmer, swesub La comunidad , dreamfilmer La comunidad , La comunidad gratis filmer online, La comunidad online hd

La comunidad
La comunidad

Watch La comunidad Online

No links available
No downloads available

Related movies