Krabat Dreamfilm,Swesub hd

Krabat    

120 ActionFantasySkräck

6.2
IMDB: 6.2/10 5,529 votes

Germany, UK, Romania

Report error

Jag gick för att se denna sista natt på Toronto Film Festival. Min fru hämtade ut det, och jag hade förväntat att det ska vara en dum unge flick om magi och jag blev glatt överraskad. Krabat visade sig vara en mycket bra film.

Det är inte alls äcklig eller fånig. Jag hittade manuset välskrivet, skådespeleriet var imponerande, och den intrig som håller du dig engagerad. Jag skulle rekommendera denna till alla som letar efter en omväxling från Amerikansk fantasy film.

Den grundläggande berättelsen utspelar sig i slutet av 30-åriga kriget i Tyskland. Det fokuserar på en ung föräldralöst barn heter Krabat. Jag kommer inte att ge några fler detaljer, förutom att säga att det är en intressant twist på tanken av magi.

Jag säger inte att det är en 10/10 (jag gav 9) det finns några inkonsekvenser i filmen, men de existerar utanför den viktigaste linjen i historien, och att du inte märker dem förrän efter poäng är klar. Krabat swefilmer, swesub Krabat , dreamfilmer Krabat , Krabat gratis filmer online, Krabat online hd

Krabat
Krabat

Watch Krabat Online

No links available
No downloads available

Related movies