Kærlighed På Film Dreamfilm,Swesub hd

Kærlighed på film    

100 DramaKriminalThriller

7.2
IMDB: 7.2/10 4,158 votes

Denmark

Report error

Denna film är allt som påminner mig om varför jag älskar film. Jag kom över det omedvetet när jag stod utanför en avlägsen film hall i New York och drogs till sin engelska titel, ”Bara en kärlekshistoria”. En blick på affischen berättat för mig att det var något men att. En man står med en pistol som dras över en död man i en pool av blod. Tiden var inte bortkastad. Biljetter köptes. Platser upptagna.

Filmen börjar som utlovat med en serie numrerade kärlek scener. Förutom att det knappast var kärlek. Det börjar med huvudpersonens berättelse om hur det hela slutar och då är vi kastas in i hans liv, abrupt som vi komma i form med brutalitet av vad han gör, tråkigt mundaneness av hur han lever och hur han plötsligt, ofrivilligt dras in i en passionerad kärlek, en exotisk fantasi och ett förbjudet liv som han hävdar som sin egen.

Och när vi följer honom genom en sensorisk överbelastning av händelser, vi är båda tillbaka och konstigt nog lockade till hans handlingar. De skyldiga nöjet att njuta av något riktigt avskyvärt. Det är alltid en kvinna, huvudpersonen säger, och det är en här. Ett, vi är så mycket hänförd med, som är huvudpersonen. Skickligt skriven, tecken som ofta vistas i den invecklade metafiction. En kvinna och ett mysterium är den perfekta ingredienser för en film, en av karaktärerna säger sarkastiskt. Ett bra skott, säger huvudpersonen i en annan scen som är en klassisk film noir sköt om någon någonsin är.

Den bakgrund poängen är lysande, alternerande mellan långsam spökar akustisk gitarr, till en symfoni av olika slag när vi går genom huvudpersonens liv. Manuset är fräsch och pulserande energi som vi skratta en sekund och är tillbaka redan nästa. Om en film kan få dig att grimasera, skratta och bita dig naglar med oro och undra på det intelligenta skarpa utbyte av dialog, det är en som har lyckats göra sitt varumärke. Denna film har passerat märket.

Agerar av bly tecken är ace. Konfrontationen scenen mellan huvudpersonen och hans motpol är fletched ut bedövande. Fragment av varje liv är som visas för dig, och som du sätter ihop allt och flytta till vad som är en fantastisk klimax, inser du något förvånad, att den här filmen är precis vad den lovade att vara.

Bara en kärlekshistoria. Kærlighed På Film swefilmer, swesub Kærlighed På Film , dreamfilmer Kærlighed På Film , Kærlighed På Film gratis filmer online, Kærlighed På Film online hd

Kærlighed På Film

Watch Kærlighed På Film Online

No links available
No downloads available

Related movies