Blu-Ray Just Like a Woman
Report error

Just Like a Woman Dreamfilm,Swesub hd

Just Like a Woman    

R 87 Drama

5.5
IMDB: 5.5/10 2,295 votes

UK, USA, France

Report error

En del kritiker att kalla denna engagerande film en modern dag ”Thelma och Louise, men med ett lyckligt slut’. Ja, det är en berättelse om bogsera otröstliga kvinnor som väljer att ta sitt liv i sina egna händer och ge sig ut på en road trip för att bevisa att de faktiskt kan överleva. Som skrivet av Joelle Touma och Marion Doussot regi: Rachid Bouchareb (mycket uppskattad för hans gripande filmer som ”Days of Glory” och ”London River”) PRECIS SOM EN KVINNA tar på sig ett par kvinnor som har problem med män och tillåter oss att se bygga en vänskap av mening och en som övervinner sura konsekvenser med milda nåd.

Mona (Iranska skådespelerskan Golshifteh Farahani), 26, är en invandrare från Egypten som kom till Amerika med henne nu, mor i lag (Chafia Boudraa) för att köra hennes svärföräldrars mini marknaden i Chicago och gifter sig med henne arrangerade man är Mourad (Roschdy Zem), en snäll och mild man som inte kan stå upp mot hans diktatoriska mamma. Mona är trakasserad av sin mor-in-law, eftersom efter fem års äktenskap, hon har inte kunna bli gravid, något som anses som en skam och ett tabu i hennes kultur. Marilyn (Sienna Miller), 29, är en receptionist på en dator reparation. Hennes äktenskap med Harvey (Jesse Bob Harper) är på fallrepet. Det enda i hennes liv som gör henne glad är hennes magdans klass som undervisas av sin nära vän Peter (Michael Ehlers) som ser Marilyn gåvor och uppmuntrar henne till att prova ut för en magdans-gruppen i Santa Fe, NM. Marilyn affärer på Mona mini-marknaden och de har blivit vänner, som för övrigt älskar magdans. Två tragedier inträffar: Mona misstag ger sin mor-in-law en dödlig dos av digoxin och rädd för att hon kommer att arresteras hon flyr; Marilyn förlorar sitt jobb på grund av lågkonjunkturen och när hon kommer hem upptäcker hon Harvey otrogen mot henne. Med inget kvar att förlora, Marilyn bestämmer sig för att åka till Santa Fe. Mona och Marilyn springa in i varandra på en rastplats på sidan av en motorväg. De bestämmer sig för att fortsätta resan tillsammans. De korsar USA, pitching sina tält i trailer parks och i mitten av öknen. De tjänar lite pengar magdans tillsammans i restauranger och barer. Tillbaka i Chicago, Mona betraktas som en rymling; hon är efterlyst för mordet på sin mor – in-law. Harvey ber polisen att leta efter Marilyn som försvann utan att lämna ett spår. Hur planerna för de två kvinnor som har blivit snabbt vänner är löst ger ett något överraskande slut.

Miller och Farahani skapa en magnetisk kemi på skärmen och från get-go, de har oss routing för sin flykt till friheten. De olika karaktärerna de möter på denna resa är väl agerade och den allmänna känslan på slutet av filmen är en av varma applåder.

Grady Harpa Just Like a Woman swefilmer, swesub Just Like a Woman , dreamfilmer Just Like a Woman , Just Like a Woman gratis filmer online, Just Like a Woman online hd

Just Like a Woman
Just Like a Woman

Watch Just Like a Woman Online

No links available
No downloads available

Related movies