Joshua Dreamfilm,Swesub hd

Joshua    

R 106 DramaSkräckThriller

5.9
IMDB: 5.9/10 10,588 votes

USA

Report error

Denna film är så bra, jag såg den två gånger på Sundance. Helt klart det bästa på ’07 festival. Till skillnad från moderna skräckfilmer, ”Joshua” inte förlita sig på blod och gore att leverera dess effekter. Regissören George Ratliff väver en berättelse om montering av skräck och spänning genom fantastiska föreställningar, briljant foto (för som det kommer Sundance ’07 Bästa Foto Award) och förtrollande musik.

Förutsättningen för filmen är enkel och geni, en förälders värsta mardröm: vad skulle hända om din 10 år gamla barn kände ingen kärlek för dig? Som samhälle har vi fetisch-ize barndom, romantisera sin oskuld, gudomliggöra ren potentialitet, och självuppoffring för deras ovillkorliga kärlek. Med tanke på vår biologiska och samhälleliga förkärlek/inriktning mot att fostra våra ungdomar, kan en förälder kanske även förstå eller inse att deras barn inte vill att deras kärlek? I stället för att ett barn strålande med villkorslös kärlek och positiva ungdomlig energi, Joshua är ett tomt skal utan något som liknar känslor – effekten är en skrämmande styggelse. Som en sista krok, frågan uppstår, Är barnet illa eftersom föräldrarna i hemlighet misslyckats med honom på något sätt, eller är barnet bara ren ondska? ”Joshua” höll mig hänförd till den sista bildrutan.

Skådespeleriet är monumental, särskilt Vera Farmiga som är i strid med psykotiska post partum depression är mind-blowingly realiseras. Jacob Kogan mästare tusen mil döda ögon stirra på den sociopatiska titelkaraktären som stjäl varje scen med en skrämmande, Mensa-som tyngd ovanligt i varje aktör, mycket mindre en så ung. Musik, mest moderna dissonanta bitar spelade Joshua på sin flygel, ekon Joshua karaktär: haunting och läskigt men ändå perfekt sammansatt och strukturerad. Foto subtilt förändringar eftersom filmen fortskrider, har börjat färgglada och normala, men så småningom växer mörkare, fulare och mer klaustrofobisk, tills klimax där filmen ser ut som det spelades i själva Helvetet.

Som Hannibal, jag fann mig själv hejar på ”bad guy” som är en fascinerande paradox: charmig, duktig, lysande och själv-bestående men bristfällig för att inte ens de mest avlägsna spår av mänsklig empati. Jag har hört en hel del jämförelser med ”The Omen”, ”Exorcisten” och ”Rosemary’ s Baby”, men dessa filmer har ingenting gemensamt med ”Joshua” förutom att de skräckfilmer som behandlar föräldraskap gått snett. Den skräck som del här är psykisk, inte övernaturliga, och det är sammanvävda med en hel del sociala ironi som gör denna film mycket roligare att titta på. Också, till skillnad från de andra filmerna, ”problem barn” i den här filmen framstår som en helt realiserade personlighet, inte bara en tomt enheten – främst på grund av det stora framträdandet av Jacob Kogan, som på något sätt lyckas med den omöjliga uppgiften att vara älskvärd och hatiskt på samma gång. Det hela är mästerligt regisserad av George Ratliff som styr filmen mellan spänning och skratt för att uppnå en spännande och läskig film som är intelligent och underhållande – och håller oss gissa – till slut. Joshua swefilmer, swesub Joshua , dreamfilmer Joshua , Joshua gratis filmer online, Joshua online hd

Joshua

Watch Joshua Online

No links available
No downloads available

Related movies