Home on the Range Dreamfilm,Swesub hd

Home on the Range    

PG 76 AnimeratFamilj

5.4
IMDB: 5.4/10 15,054 votes

USA

Report error

Jag skriver detta som filmen spelas upp på DVD. Och barnen verkar som att titta på den. Men då, de är unga och animation överklaganden i allmänhet.

Fortfarande, vi försöker att titta på med dem… och jag råkar älska animation mig själv, med en bakgrund i tecknad serie-teckning. Allt Pixar? Fantastiskt. Gamla Disney? Visst, man tjänar på det. Tillsammans med Looney Tunes, old Tom & Jerry, etc.

Detta är dock en sleepwalk av en funktion på så många sätt. Inte i animation, vilket inte är illa (även om inte mycket speciella, i samband med vad som finns därute). Inte heller i den musik, som är goda nog.

Skrivandet, men är hemskt. Jag kan inte tänka mig någon som kännetecknar denna dialog som ”rolig”… det är en oändlig ström av klichéer. Och berättelsen linje, medan tunna kärnan, är den onödigt komplicerad i ytterkanten. De vrider inte känner vändningar. De känner trevande genvägar används för att navigera i ett bo av trassliga detaljer.

Jag finner mig själv förvånad över hur (a) sådan anrika studio som Disney blir bakom denna typ av projekt (b) hur de lyckas locka till sig så mycket uppmärksammade röst talang och (c) hur dessa aktörer mage att säga dessa rader, med tanke på att var och en av dem har handlat i mycket bättre saker än detta pap. Jag antar att en lönecheck hjälper.

Men ändå, till syvende och sist är detta en film som inte borde ha gjorts.

P. S. En annan sak… kan man inte hjälpa men känner att detta är en av de animerade filmer tänkt att tilltala en demografisk. Som, säg, den stora stråk av mitt Amerika som älskar country musik. Det är värt att notera att andra misslyckats med animerade filmer på senare år har alla försökt att göra samma typ av må-bra-en grov inriktning.

Bror Björn… micke och Molle 2… det finns andra som jag inte kan komma på just nu. Varför fungerar det inte? För det första, eftersom filmer av naturen sluta erbjuda stereotyper av den demografiska de är inriktade på. För det andra, eftersom de hamna stil över ämnet. Tomten är bara ett verktyg för att genomföra karikatyr. Och sist, eftersom det är löjligt att anta att en bra story-lines inte överskrida de kulturella skillnader som finns.

Gör studio marknadsförare verkligen tror, till exempel, att Nascar satt och Manhattan barn både kan inte ”få” Monsters Inc eller Toy Story på en gemensam nivå? Den enda filmen av senare år som verkade slå rap var ”Bilar”. Och det var för att det var en bra berättelse, inte fast i att vara pedantisk eller spela för att någon publik. Home on the Range swefilmer, swesub Home on the Range , dreamfilmer Home on the Range , Home on the Range gratis filmer online, Home on the Range online hd

Home on the Range
Home on the Range
Home on the Range
Home on the Range
Home on the Range
Home on the Range
Home on the Range

Watch Home on the Range Online

No links available
No downloads available

Related movies