Highwaymen Dreamfilm,Swesub hd

Highwaymen    

R 80 ActionKriminalThriller

5.7
IMDB: 5.7/10 7,622 votes

USA, Canada

Report error

Det är bra att äntligen få en film som inte springa till säkerhet för digital video, dator specialeffekter, och hög musik.

”Stråtrövare” slutligen ger oss en thriller, som undviker alla kryckor av de vanliga film-vilket gör att vi har sett under de senaste åren. Stunts är alla metall bilar kraschar in i varandra – inga flashiga effekter (dvs Nic Cage hoppa över en bro i en digital mustang under cheesy ”Gone in 60 seconds” remake). Här har vi en bildörr för att bli lurade och sedan faktiskt ersätts med begagnade delar av karaktärerna i filmen – en realistisk biljakt film. Äntligen.

Musiken, av Mark Isham, är mycket enkel och mycket skrämmande. Det ger tillbaka minnen av ”Halloween” och ”terror på Elm Street” – när filmskapare visste hur man använder frekvenser för att bygga upp spänningen. Det finns ingen Brittany Spears eller Metallica singlar på soundtracket, vilket tyder på att åtminstone en filmare fortfarande kan hålla sin egen, och inte falla för att den populära omröstning vid utformningen av filmens soundtrack.

Skådespeleriet är utmärkt – Jim Caviezel är bra.

Fotot är första klass – och på film, vilket är uppfriskande när mycket av filmen äger rum på natten och många filmskapare att bli rädd och springa till video idag (Michael Mann ”Säkerhet”). Stora land skaft och långa tomma vägar är briljant fotograferade av fotograf Rene Ohashi.

Överlägset bästa ljudeffekter. Alla bilens motor ljud är mycket exakt – från Barricuda är Halv-till El Dorado ‘ s big block – alla ljud är korrekt placerade och briljant tt. Denna, och alla de stora bil-talk inom dialogen gör för en verklig bil film som alla som älskade den gamla bilen chase-filmer i slutet av 60-talet till slutet av 70-talet, i hög grad skulle njuta av denna.
Highwaymen swefilmer, swesub Highwaymen , dreamfilmer Highwaymen , Highwaymen gratis filmer online, Highwaymen online hd

Highwaymen
Highwaymen
Highwaymen
Highwaymen
Highwaymen

Watch Highwaymen Online

No links available
No downloads available

Related movies