Heyy Babyy Dreamfilm,Swesub hd

Heyy Babyy    

144 DramaForeignKomediRomantik

6.1
IMDB: 6.1/10 10,485 votes

India

Report error

Alla av oss hade stora förväntningar på denna film.Kommer från en debutant direktören som har gjort en karriär av critising filmer i sitt TV-program, han hade en riktigt tuff utmaning i rockärmen.

Han förtjänar en applåd!!!! Kom igen killar, gör en film om ett ämne där en åtta månader gammal film, och att få rätt uttryck när det behövs är en tuff uppgift.Också, det finns Akshay Kumar, utan tvekan en av de mest mångsidiga aktörer i denna generation.Den combo, tillsammans med Rietesh och Fardeen, inte bra i kittlande funny bone på de flesta ställen.

Nu u kan fråga sig varför inte det får en 10/10, om skriptet är väl essayed och skådespelare på en sådan talang att ge sina bästa?????

Svaret ligger i manus……

Ya, kunde inte motstå en gäspning på vissa ställen, särskilt under andra halvåret.Filmen drar igång mycket bra(titelspåret är stekhet).Men efter pausen portioner bli riktigt tungt ibland.Det åter tar upp även mot klimax,som kommer till ett förutsägbart slut.

Musiken är mycket pigga,foto fångar Australien, trots att det finns mycket få utomhus scener.

Kommer att rösterna, Akshay Kumar visar ännu en gång varför han är en av de mest tillförlitliga stjärnor idag.Perfekt att agera, med humor och sorg uttrycks perfekt.Rietesh mästarna sin stödjande roll ganska bra, Fardeen fortfarande har massor att göra med hans dialog leverans.Vidya Balan är bortkastade främst, vad var Sajid tänkte när han kastade honom för en roll bara varar 30 min….

Allvarligt,Vidya måste börja fundera på om de roller hon doin dessa dagar, oavsett om det är Guru,Salaam-e-ishq aur Eklavya.

Boman Iraani är bra, men utnyttjas inte. SRK och anupam Kher åter leva sina DDLJ relation till en cameo.

All-in-all, en underhållare, som får 7 stjärnor för filmen, och en extra för de föreställningar …….. Familjen-publiken är att föredra,den filmen är inte att städa……:D

Sajid,jag ser fram emot att ur nästa……

Lycka till…… Heyy Babyy swefilmer, swesub Heyy Babyy , dreamfilmer Heyy Babyy , Heyy Babyy gratis filmer online, Heyy Babyy online hd

Heyy Babyy
Heyy Babyy

Watch Heyy Babyy Online

No links available
No downloads available

Related movies