Force Dreamfilm,Swesub hd

Force    

R 137 ActionDramaKriminalRomantikThriller

6.4
IMDB: 6.4/10 5,764 votes

India

Report error

Yashwardhan (John Abraham) är en tuff polis som arbetar för kontroll av narkotika presidiet. Han fortsätter stöta i en socialarbetare Maya (Genelia D ‘ Souza) ofta, och slutligen faller i kärlek med henne. På jobb fronten, han dödar en drog herren, Anna (Mukesh Rishi). Annas bror Vishnu (Vidyut Jammwal) dödar Yash är medlem i teamet för att hämnas sina bröder död, och är efter det att resten av laget. Filmen slutar med en kamp kampen mellan Yash och Vishnu.

Ärligt talat, jag gillade det bättre än Telugu ‘Gharshana” enligt berättelsen linje. Den Telugu en var ett drag i den andra halvan, men detta hade bättre manus och lämnat ut massa onödiga senti skit. Agerar klokt, Tamil ‘Kaakha Kaakha” vinner pokalen ner händerna. Både John och Genelia kunde ha presterat bättre. Musik är ett plus. Generellt, en blodig men snygg film, och en anständig titta på.

För hela recensionen, vänligen besök: http://sasikanth.blogspot.com/2011/10/movie-review-force.html Force swefilmer, swesub Force , dreamfilmer Force , Force gratis filmer online, Force online hd

Force

Watch Force Online

No links available
No downloads available

Related movies