Fatal Instinct Dreamfilm,Swesub hd

Fatal Instinct    

PG-13 91 Komedi

5.7
IMDB: 5.7/10 5,760 votes

USA

Report error

En vild parodi av spänning och film noirs, jag uppskattade denna fåniga filmen lite mer än de flesta att vara ett fan av ”noirs.” Som med alla komedi, filmen är en kombination av genuint skratt-out-högt och sight gags scener och verkligen dum linjer. Det beror på vad som gör dig att skratta.

En sak har säker: massor av sexuella antydningar och bara vanlig öppen sexualitet. Det är ännu en av dessa PG-13 rating som är ett skämt. Detta är inte för barn. Även denna film är inte mycket för dem som inte har en kunskap om klassiska brottslighet filmer från det förflutna, från 40-till 80-talet. Många delar av denna film papegoja scener ur Dödlig Attraktion, Body Double, etc. Det tar flera visningar för att fånga de flesta av inside skämt.

Armand Assante är väl privat detektiv och Sherilyn Fenn är hans attraktiva och lojala sekreterare. Kate Nelligan, Sean Young och Christopher McDonald lägga till det roliga. För att vara ärlig, jag gillade den här mer på den första visning än jag gjorde på den andra. Efter att ha sett den två gånger, jag trodde filmen skulle ha varit bättre hade det varit i snitt 10-15 minuter, och det är bara 90 minuter. Men jag är inte knackar det: det är en rolig film. Fatal Instinct swefilmer, swesub Fatal Instinct , dreamfilmer Fatal Instinct , Fatal Instinct gratis filmer online, Fatal Instinct online hd

Fatal Instinct
Fatal Instinct
Fatal Instinct
Fatal Instinct
Fatal Instinct

Watch Fatal Instinct Online

No links available
No downloads available

Related movies