Express Raja Dreamfilm,Swesub hd

DramaKomediRomantik

IMDB: /10 votes

Report error

Sharwanand är ridning hög nu för tiden eftersom hans sista 2 utflykter var tillbaka träffar. Nu går han med Merlakpaka Gandhi för filmen Snabb Raja att uppnå Hattrick den här gången. Låt oss se om han klarade det eller inte. Handlingen i filmen går gillar: ”Pojken – som hatar hundar – men det slutar med att ha en hund & diamond historia med anknytning till det ”

I princip första halvåret är lite att dra & tråkigt med vissa repetitiva scener men andra hälften anger att det är rätt. Inte en bra story ändå. Hela filmen går på Lustiga & Slapstick komedi vinkel. Det är klart att Manus till denna film togs referens från filmer som Vantage Point & Yuva, naturligtvis de är seriösa filmer, men direktören hade intelligent används som idé att hålla kul vinkel i åtanke. Så det är väl lämpad här. Musik album är definitivt ett plus, alla fyra låtarna är bara helt otroliga på att lyssna. Dialogerna är jävligt roliga och de är den främsta orsaken till de flesta av underhållning.

Sharwanand är långsamt fram som bästa skådespelare särskilt med hans dialog leverans och komisk timing ala Köra Raja Köra. Efter en allvarlig romantisk film #MMIR, det är en njutning att se honom igen i på skoj-läge. Surabhi är Underbara och fick en fantastisk tid för skärmen. Saptagiri & Prabhas Seenu roller kommer definitivt att sticka ut. Eftersom de är ansvariga för det mesta av det roliga i filmen. I själva verket är detta den första gången Prabhas Seenu har fått heltid lång roll. Veteran skådespelerska Urvashi dock känns det ge fel roll och blir irriterande på led. Publiken kommer att känna sig uttråkad när allt kommer upp på skärmen.

Ja, det finns några buggar i filmen, men det är definitivt löfte anständig mängd av underhållning. Ser ut som Sharwanand fick ett Hattrick !!

#ChiruReviews. Express Raja swefilmer, swesub Express Raja , dreamfilmer Express Raja , Express Raja gratis filmer online, Express Raja online hd

Watch Express Raja Online

No links available
No downloads available

Related movies