Anything Else Dreamfilm,Swesub hd

Anything Else    

R 108 KomediRomantik

6.4
IMDB: 6.4/10 26,447 votes

USA, France, UK

Report error

Denna film är verkligen en underskattad pärla. Något de flesta kritiker har blivit helt oförmögen att acceptera Woody Allen ‘ s arbete för vad det är och jämföra det bara till andra filmer från samma år.

Woody Allen har sagt många gånger att han har inget intresse i att titta tillbaka till sitt gamla arbete och, i min mening, visar det verkligen. Från någon som har ofta yrade om ”Radio Days” av sin ungdom och avgudar prewar Jazz, han har successivt utvecklats till en chef som inte har några problem med att fånga den moderna varje dag livet för människorna omkring honom. Återskapa atmosfären från hans äldre filmer skulle bara visa oförmåga att röra sig på, tillsammans med resten av världen.

Allt Annat är ett bevis på detta. Det är en modern film med en typisk Woody Allen stil dialog som fungerar på flera nivåer. Mellan skämt och kvicka kommentarer och ofta bra svar, ligga bekymmer av någon ung kille eller tjej som har att lära sig att handskas med livet är rädsla och frustration. Något Annat som också har en riktigt trevlig atmosfär och en bra takt – filmen på nästan 2 timmar känns aldrig som att det är stopp eller kommer ingenstans. Historien rör sig framåt hela tiden. Biggs verkligen är stjärnan här och är en perfekt Ung Woody Allen. Ricci är bara en bifigur, men både hon och resten av skådespelarna verkligen göra detta till en naturlig, avslappnad och njutbar upplevelse.

För dem som är villiga att lära sig lite: denna film gör en enkel, men mycket sant punkt om att lära sig att handskas med livet.

Fotografi, regi, redigering och skrivande är verkligen första klass arbete – inget mindre än vad du får i andra topp Woody Allen-filmer. Vackra platser, bra kamera arbete och typisk Woody stil jazz verkligen göra detta till en perfekt 10/10.

Avsaknaden av utmärkelser och negativa recensioner är precis som Dobel (Woody Allen) säger i den här filmen: Du vet….det är precis som allt annat.

Gå och se den för er själva! Anything Else swefilmer, swesub Anything Else , dreamfilmer Anything Else , Anything Else gratis filmer online, Anything Else online hd

Anything Else
Anything Else
Anything Else
Anything Else
Anything Else
Anything Else

Watch Anything Else Online

No links available
No downloads available

Related movies