Full HD Alien Trespass
Report error

Alien Trespass Dreamfilm,Swesub hd

Alien Trespass    

PG 90 ActionÄventyrKomediScience Fiction

5.7
IMDB: 5.7/10 3,321 votes

USA, Canada

Report error

För det första, detta är inte en komedi. Det är klart att filmteamet var uppriktig i att göra den här filmen och försökt att återskapa en film med känslan av ett 1950-tals sci-fi, bland annat samma typ av humor (för det mesta). Visst, en kommentar som Edsels skulle vara för evigt, men det är inte ens en hel del av det.

Denna film är gjord för människor som gillar att titta på monster filmer gjorde för 50 år sedan. Detta har allt; liten stad i öknen, ovanliga händelser-på kullarna; tonåringar som vuxna inte kommer att tro; även den lokala vetenskapsman. Det är en hyllning, i de finaste tradition.

Som sådan, om du inte kan stå för att titta på gamla 50-tals sci-fi, bry dig inte om detta. Men om du fånga dig själv på video store söker efter någon glömt red-skrämma flygande tefat thriller, eller om ditt exemplar av Denna Ö Jorden är i vanlig visning rotation, då Främmande Skuld är avsedda för dig, och du bör se det. Alien Trespass swefilmer, swesub Alien Trespass , dreamfilmer Alien Trespass , Alien Trespass gratis filmer online, Alien Trespass online hd

Alien Trespass
Alien Trespass
Alien Trespass
Alien Trespass
Alien Trespass
Alien Trespass

Watch Alien Trespass Online

No links available
No downloads available

Related movies