Ajab Prem Ki Ghazab Kahani Dreamfilm,Swesub hd

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani    

150 DramaForeignKomediRomantik

6.3
IMDB: 6.3/10 9,179 votes

India

Report error

Gå till den här filmen utan några förväntningar, då du kommer att gilla det.

Denna film är tagen som en dröm. Alla scener är skjuten i en onaturlig färg och kontrast och alla dialoger är onaturliga. Många av vänner som gillar normalt sett de filmer som har mer fysisk beröring, gillade inte den här filmen alls. Men om du är redo att ta den här filmen som en sekvens av söt, mjuk och dröm som scener, så är det säkert en film för dig. Lita på mig du kommer att gilla det.

Den bästa scenen i filmen är när Katrina avslöjar om sin kärlek till Ranbir, han får en chock av hans liv och han håller sin hand på sitt bröst och faller ner från balkongen. Den här scenen är filmad med en av de bästa kameravinkel jag har sett. Jag bara älskade den scenen.

Bakgrunden betyg och låtar är riktigt lysande. För utmärkelser, om de anser att de som gör låtarna nära till stämningen i filmen, sedan Pritam, Salim Sulaiman, Irshad Kamil, Ashiesh Pandit och Hårt Kaur verkligen reserve erkännande för detta arbete. Låtarna bakgrund och betyg är mycket väl blandat med film.

Katrina Kaif framförde sin roll mycket bra. Alltid, när det kommer till en docka som karaktär, Katrina är ett säkert bet (så länge det inte är mycket känslor komma till uttryck). Ranbir också gjorde rollen riktigt bra. Men jag vissa hur har problem med sin kroppsform. Eftersom han är med mycket tunn avfall, han ser ut som en triangel som pekar nedåt med ett huvud på det, i vissa klänningar. Antingen han bör minska massan på hans hand musklerna som tunnare på toppen också, eller han ska vara noggrann med sin klädsel urval. Andra aktörer var också OK i filmen. Ingen gjorde något fel.

Endast en scen som jag inte gillar alls i den här filmen var den scen, där alla dessa killar som försöker övertyga Upen Patel far för hans äktenskap med en hel del blod. Att scenen var ganska tråkigt och irriterande och var mycket lång.

Jag kommer att ge en 8 på en 10 för denna film, eftersom jag verkligen gillade det. Jag har ett råd, försök att se den här filmen bara om du är en person som inte ser för verkliga livet inspiration i filmer, andra kloka som du kommer att hata denna film som något. Ajab Prem Ki Ghazab Kahani swefilmer, swesub Ajab Prem Ki Ghazab Kahani , dreamfilmer Ajab Prem Ki Ghazab Kahani , Ajab Prem Ki Ghazab Kahani gratis filmer online, Ajab Prem Ki Ghazab Kahani online hd

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani

Watch Ajab Prem Ki Ghazab Kahani Online

No links available
No downloads available

Related movies