About Schmidt Dreamfilm,Swesub hd

About Schmidt    

R 125 DramaKomedi

7.2
IMDB: 7.2/10 111,260 votes

USA

Report error

Jag älskar Nicolson och jag trodde att hans arbete i den här filmen var så gott som alla jag har sett honom göra i någon av sina tidigare filmer. Mina lovord måste börja med författarna för att skapa en sådan vacker roman och skript-en perfekt canvas för många bra skådespelare i denna film som de vävde sitt stora magi. Det fanns inga mord, inga biljakter, inga våld av något slag-jag är förvånad över att Hollywood ut det.

En sådan slice of life-American liv med att det är många vårtor-vårtor som Amerikanerna förmodligen inte ens känna igen: Winnebagos som att flytta palats, freeway monument till folkmord, företag som förbrukar det är arbetare bara för att dumpa dem bryskt, för mycket av allt som uppgår till tomhet, etc., osv. En roman av Begley, som filmen var baserad, illustreras detta konsumenternas tomhet briljant genom införandet av bokstöd till filmen, sponsring av den Tanzaniska barn från Schmidt. Barnets materiella tomhet var kontrasteras med Schmidts känslomässig tomhet på ett sätt som Amerika inte känner igen mycket mindre titta på skärmen.

Den sista delen av filmen att göra med äktenskapet av Schmidts dotter till en man som kom från en diametralt motsatt ”new age” – familjen var en outtalad bekräftelse av sin dotter, att hon ville ingenting om sin fars värderingar-hon ville ha en fullständig brytning och att hon var på väg att gifta sig med paus.

En fascinerande, komplex film och jag är ledsen att jag inte ser det mycket tidigare. About Schmidt swefilmer, swesub About Schmidt , dreamfilmer About Schmidt , About Schmidt gratis filmer online, About Schmidt online hd

About Schmidt
About Schmidt
About Schmidt

Watch About Schmidt Online

No links available
No downloads available

Related movies